Massageproducten

Envoyer Imprimer PDF
There are no translations available.

Het is bij triggerpointmassage belangrijk om het ook zelf thuis uit te kunnen voeren, omdat als je het regelmatig doet, je sneller herstelt. Voor de zelfbehandeling zijn een aantal handige hulpmiddelen te krijgen.

De goedkoopste en overal te kopen zijn de tennisbal en de stuiterbal, die in verschillende groottes in alle speelgoedwinkels te koop zijn.

Massage producten

Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van massageproducten als de Vierpoot en de Thera Cane.

De Vierpoot is gemaakt van sterk, helder acryl. Door de gladde vorm kan je hiermee een plezierige en ontspannende massage door je kleding heen geven, maar met olie ook direct op de huid. De vier knobbels kan je gebruiken om de druk te geven die je triggerpoints nodig hebben. Het heeft twee grotere en twee kleinere knobbels om druk te geven op kleine of wat grotere plekken, om vermoeidheid, stijfheid en spierkrampen te verhelpen. Je kan pijnlijke plekken behandelen met een enkele knobbel, maar ook met twee tegelijk, bijvoorbeeld aan beide kanten van de ruggengraat.
Thera Cane is het kunststof hulpmiddel dat hier staat afgebeeld. Het biedt een tijdelijke verlichting van spierklachten, stijfheid, gevoeligheid en pijn die door triggerpoints kunnen ontstaan. Het is makkelijk in gebruik en legt het geven van verlichting op de juiste plaats, namelijk in je eigen handen. Als je de Thera Cane regelmatig gebruikt, word je je bewuster van je eigen lichaam en heb je het weer in de hand. De druk die je met de Thera Cane op je spieren uitoefent, helpt de bloedstroom naar de spieren te optimaliseren. Hierdoor helpt het de spierfunctie te herstellen. Verkrampingen in de spieren en pezen worden opgeheven. De toegenomen circulatie helpt de spier efficiënter te werken.
Huidige pagina Accueil

Sens

Des sens sont responsables de votre santé. Nous sommes limités sans un bon fonctionnement de nos sens. 

Pensez aux moments que vous avez vu de moins en moins entendre, moins de fumée, moins goûté, se sentaient moins.

Lire la suite

Prévisions

Les prévisions que le coach de muscle peut vous donner, en fonction de vos objectifs, sentiments, pensées, actions et le contact avec le coach de muscle.

Lire la suite

La douleur myofasciale

La douleur myofasciale est une cause fréquente de douleurs musculaires et tous les muscles du corps peuvent causer de la douleur. La douleur myofasciale varie d'un lourd, douloureux, d'oppression ou une sensation de picotement ou un engourdissement.

Lire la suite

Notre pratique

Waterkuilstraat 10
3800 ZEPPEREN (SAINT-TROND)

Nous faisons également de maison d'entraînement musculaire!

Lire la suite